Млади и НЕразумни или млади и разумни

Младите са щури, неразумни, не се женят, не искат деца, не знаят стойността на парите….казват хората. А същите тези хора питам аз, знаят ли за другите млади – тези, които умеят да се забавляват, женят се, искат да си имат деца, ценят стойността на парите …. Младите разумни! Младите, които НЕ САМО са готови да помогнат, а и помагат да има по-добро бъдеще в страната ни, да има повече заченати бебчета, да имат пълноценен живот малките герои – недоносените бебчета. Тези млади знаят, че всяка 3-та двойка има трудности при зачеването…. знаят, че всяка 4-та жена абортира….всяко 10-то бебче се ражда недоносено….да, реалността е жестока, но те знаят, че сила да помогне има всеки!

Представям ви интервюто на младото семейство Фургови.

Ние сме Симона и Николай от град София. Аз на 23год, той на 26год. Заедно сме от 4 години.

Разбрахме за каузата „Подари щастие“ от друга булка,която е направила същия избор като нас. Не знаехме особено много за каузата, но въпреки това самата идея да подарим щастие ни накара да сме 200 процента сигурни в решението си. Цветята са красота, безспорно е, но защо да не подарим безкрайно повече красота със каузата, щастие вместо букет.

Идеята,че ще допринесем щастието на толкова малки същества, ни накара да не се поколебим и да превърнем букета в щастие за най-малките.

Гостите информирахме като цяло всеки лично. Също така книжки бяха поставени до кутията за дарение.

Адски сме благодарни на всичките ни гости,че бяха толкова прекрасни и всички се включиха в каузата ни и удоволетвориха желанието ни да бъдем полезни на малките. А до колкото това дали ние чувстваме че сме постъпипи благородно, знаехме го още от мига в,който решихме да се включим в каузата “ Подари щастие“.

П.П. Събраните средства са преведени по банковата сметка BG86RZBB91551007379705, Райфайзен банк и ще бъдат използвани за закупуване на техника за недоносени за 10 болница в страната – болницата в Асеновград. Остава да се събере сумата 900 лв. 

Младоженците са получили безплатни бройки от книгата „Щастлива и красива бременност като моята“ , за да вдъхновят и успокоят десетки млади хора, че тяхното щастие скоро ще им се случи.

Благодарим ви от сърце за покрепата повече бебета да имат адекватните условия за старт в живота, а техните родители да се радват на истинското щастие – здрави, усмихнати и енергични деца, а в България да има повече българчета!

Всеки заслужава да има това щастие да го прегърнат детските ръчички, да му се усмихне здраво детенце, да расте пред очите му игриво и пълноценно, да държи цялото щастие на целия свят в ръцете си, ето защо я има книгата „Щастлива и красива бременност като моята“ и подаряваме щастие на неонатологичните отделения по цялата страна.

Всички видеа и снимки от предходните 9 дарения можете да видите тук.

Вашият коментар