Спри! Времето ти изтича!

Докато сърфираш и гледаш как върви живота на другите, твоя изтича между пръстите …докато скролваш и недоволстваш, докато мрънкаш, докато се възмущаваш от случващото се около теб, докато си мислиш, че от теб нищо не зависи… можеш да видиш друга гледна точка на проактивни млади хора!

Ние сме Лора и Петко. Заедно сме от 2019 година, а през 2021 година решихме официално да станем семейство, като сключим граждански брак. Той е от гр. Троян, а аз – от гр. Кула, но живеем в София.

За проекта “Десислава Николова-подари щастие” разбрахме от интернет пространството и по-точно от една фейсбук група. Когато започнахме да организираме нашата сватба, се придъединихме към въпросната група, в която хиляди момичета и момчета обменят опит, идеи и съвети във връзка с организирането и провеждането на една сватба. Та, именно там един ден попаднахме на пост, в който едно момиче споделяше и обясняваше подробно за проекта “Десислава Николова-подари щастие” и веднага ни заинтригува. За съжаление, до този момент и двамата не бяхме чували за книгата “Щастлива и красива бременност като моята”, но се радваме, че научихме както за нея, така и за инициативата на проекта.

Транспортният кувьоз в Горна Оряховица

Още в самото начало на организацията на нашата сватба обсъдихме, че не искаме на сватбата да получаваме цветя-не че не са красиви, но средставата, които гостите дават за тях са огромни, а ние едва ли бихме успели да им се насладим достатъчно, защото някои от тях за няколко дни вече трябва да бъдат изхвърлени. Затова решихме, че ще помолим гостите си средствата, които са предвидили за цветя, да ги дарят за определена благотворителна кауза, за която предварително ще ги информираме. Така, започнахме да търсим подходяща кауза, която да подпомогнем. И когато прочетохме за проекта “Десислава Николова-Подари щастие” бяхме сигурни, че това е НАШАТА благотворителна кауза. Не се замислихме дори за миг! Децата са най-най ценното нещо на света-най-чистата любов, най-скъпото нещо, едно безмерно щастие, което всяко семейство заслужава да има. Именно това ни накара да подарим щастие за кувьози.

За нашия избор бяхме написали изрично в поканите, които дадохме на гостите си. Отделно с по-голямата част от тях го обсъдихме и лично, за да сме сигурни, че са разбрали точно на каква кауза сме се спрели. Разбира се, всички одобриха нашата идея и с удоволствие споделиха, че ще се включат.

Не мисля, че сме постъпили благородно. Това никога не е била и целта. Решението ни беше инстиктивно и вярваме, че е правилно. Не знаем дали и какво щастие сме подарили на българките, но искрено се надяваме да е така! Честно казано и двамата подробно никога не сме се интересували какви са рисковете да се родиш недоносен и съответно какви са конкретните ползи от кувьозите, тъй като се стремим да се фокусираме върху щастливите мигове в живота. Но със сигурност знаем, че кувьозите са дарили щастие на много семейства и благодарение на тях много майки и бащи са успели да се радват на своите рожби!

Кислородна палатка и термолегълце

🍀Събираме средства за следващо 11 дарение на техника за недоносени бебчета в град Ловеч, за да имат шанс да се развият като 👆пълноценни личности БЕЗ УВРЕЖДАНИЯ!!!❤️

📣Включи се и ти – разкажи или просто сподели примера на добрите дела, защото бъдещето на нашите деца е в нашите ръце!!!

Подарък за гостите

☝️Всеки, който желае да допринесе да има ☀️повече здрави българчета, може се включи като разкаже на близки и познати, като закупи книгата (100% парите от продажбата са за каузата)
или да направи дарение по банковата сметка: 👉Банка Райфайзенбанк България; BG86RZBB91551007379705; Фондация „Кажи здравей на здравето“; Tитуляр: Десислава Николова

Всичко е в нашите ръце! Бъди примерът, за който мечтаеш! Бъди проактивен! Нашите деца заслужават!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: