Колко трае ученическата любов?

Иска ли ти се да чуеш реална история за ученическа любов без край?! Ти знаеш, че времената вече са други, ценностите и нравите са други… но всяка втора дама мечтае за такава любов, иска да слуша за такива истории, защото е хубаво, красиво и дава надежда, че и нейната любов ще се съхрани, щом една двойка е успяла. Е да, но каква всъщност е реалността? Оставям те да се потопиш в един разговор, от който ще ще се развълнуваш и вероятно ще се просълзиш…

  1. Представете ни се накратко.

Ние сме Теодора и Теодор (търсили сме се по имената, шегувам се разбира се :D). Заедно сме от ученическите си години, което вече е в продължение на 11 години, през които не спираме да се влюбваме всеки ден един в друг отново и отново J.

  1. Как разбрахте за проекта „Десислава Николова – Подари щастие“? Какво знаехте за него и книгата „Щастлива и красива бременност като моята“, когато планирахте сватбата си?

За този човечен и смислен проект разбрахме от интернет пространството и по-конкретно в една активна група за булки в социалната мрежа Фейсбук. След като се запознахме с каузата и подробната инфомрация за нея, останахме очаровани (адмирации за Деси за това, че е вложила сърце и душа в това безкористно и безвъзвратно да подпомага бъдещето на страната ни в лицето на най-невръстните) и решихме, че събраните средства на сватбата ни вместо букети, желаем да бъдат вложени за подпомагане закупуването на скъпоструваща техника за недоносени бебчета.

Преди сватбата подкрепяхме, продължаваме да подкрепяме и ще подкрепяме подобна инициатива, но организирана със събиране на пластмасови капачки. Макар че това със сигурност е съвсем малък принос от нас за тази кауза, ние се чувстваме удовлетворени и се радваме, че допринасяме за съхранението на смисъла на живота, а имено бебенцата.

Да си призная, книгата не я бях чувала, но с удоволствие ще я прочета и съм сигурна, че ще ми бъде изключително полезна в бъдеще ❤.

  1. Как направихте този избор вместо цветя да подарите щастие за кувиози? Какво ви накара?

Още в самото начало на организиране на сватбата, бяхме наясно, че не желаем ние и гостите ни влагаме средства в цветя, които бързо губят красотата си и бихме им се радвали едва няколко дена само. Затова решихме със събраните средства, че желаем да имаме макар и малък принос за едно добро дело. Истината е, че за радостта в детските очи трябва съвсем малко, за да се види, а искрената им и чиста усмивка може да разтопи всяко сърце.

  1. Как информирахте гостите си за избора ви и как реагираха те?

Първончално с поканите информирахме гостите си, че вместо да ни поднасят цветя на сватбата, бихме се радвали да се включат с нас в благотворителна кауза и предвидените средства за букет да ги дарят. Малко преди самия сватбен ден, информирахме гостите за каузата, която сме избрали и им предоставихме изчерпателна информация за нея. В самия ден, бяхме обозначили специално кутията за дарение и бяхме поставили специален текст. Относно реакцията на гостите за решението ни – беше положителна, получихме техните адмирации и всички се съобразиха с нашата молба и се включиха в каузата, за което им благодарим от сърце, тъй като това е колективен наш и техен принос за това добро дело.

  1. Чувствате ли колко благородно сте постъпили? Знаете ли какво щастие подарихте на българките като правите по-красива и по-щастлива бременността им? Знаете ли за ползите от кувиозите и рисковте да се родиш недоносен?

Смятаме, че постъпката ни е правилна, водена от добросърдечността ни. Сигурни сме, че взехме правилното решение, в което ни подкрепиха нашите близки и приятели и че заедно направихме едно добро дело. Това дело е отражение на добротата и големите сърца, които са част от пъзела, който се сглобява за щастието на родителите и техните недоносени бебчета, които са бъдещето ни.

Кувьозите са значима и важна част, които дават старта на началото на житейския път на едно недоносено бебче и той е помощта, която вдъхва глътката живот и благодарение на който сълзите са от щастие.

🙏Благодаря за откровения разговор и желая да съхраните тази любов, която е за пример, която дава надежда и която тепърва ще се развива. ❤️

А ти ако искаш да допринесеш като тях за здравето на най-малките герои на България, просто разкажи на близки и приятели. 🙏🤗 Нека доброто да завладее ума и душата на все повече хора! Нека сме причината за щастието на някой!!!

☝️

100% парите от продажбата са за каузата, а всички младоженци получават бройки от книгата безплатно като подарък за всички гости.

💰Даренията се събират по сметка в Банка Райфайзенбанк България; BG86RZBB91551007379705; Фондация „Кажи здравей на здравето“; Tитуляр: Десислава Николова

Събираме финансиране за следващо 11 дарение на техника за недоносени бебчета в град Ловеч, за да имат шанс да се развият като пълноценни личности БЕЗ УВРЕЖДАНИЯ!!!

Не е ли това най-важният старт в живота им? Не е нужно да сме страдали, за да помагаме!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: