Вместо цветя, късмет за бебетата

Вярваш ли в късмета? Дали се раждаме с него, дали ни е предначертан пътя или привличаме това, което заслужаваме според делата си?! Учените твърдят, че няма късмет, а той е среща на подготовката с обстоятелствата, той е материализирана мисловна вибрация… е днешната среща е със семейство, в което тя е неговото късметче, а той нейното талисманче…. от онзи късмет, за който всеки мечтае не просто да опита, а да го има… усетете и се опианете от очарованието на споделената любов, късмета и благородството им!

  1. Представете ни се накратко.

Ние сме Марина и Антон Савови и живеем в София. Запознахме се на Нова година преди 4г. и половина и от тогава пламна нашата любов.

  1. Как разбрахте за проекта „Десислава Николова-Подари щастие“? Какво знаехте за него и книгата „Щастлива и красива бременност като моята“, когато планирахте сватбата си?

За проекта и книгата разбрахме от най-популярната Facebook група за препоръки от булки. Прочетохме подробна информация в страницата и веднага решихме, че това е нашата кауза. Впечатлени сме от Деси и от нейната отдаденост за това повече недоносени бебчета да растат в нормални условия. Още не съм прочела книгата, но съм сигурна, че в нея е вложено голямо сърце! Надяваме се и ние скоро да използваме практическите съвети вътре.

  1. Как направихте този избор вместо цветя да подарите щастие за кувьози? Какво ви накара?

Още в самото начало на организацията по сватбата, знаехме, че не искаме цветя, защото няма как да съхраним красотата им дълго време. Бяхме решили, че ще поискаме от нашите гости, да дарят парите за цветя за кауза, избрана от нас. Искахме да дарим събраните средства за дечица, но нямахме конкретна кауза. За нас беше много важно, парите, които ще съберем, да отидат в правилните ръце, всичко да бъде коректно и да помогнем на някого. И така един ден, докато търсех благотворителна кауза, случайно попаднах на коментар от Деси за проекта 👩‍🍼“Подари щастие”. Разгледах страницата и много ми хареса идеята за кувьозите🍼. 👆Всичко в проекта се случва безвъзмездно, имаше снимки на вече дарени кувьози и скъпоструваща апаратура в български болници. 👆След това се чух с Деси и тя ми разказа повече за каузата и 🎁ми изпрати книгите за нашите гости, които в деня на сватбата оставихме до кутията за дарения и всеки, който искаше, можеше да си вземе книжка “Щастлива и красива бременност като моята”.📚

  1. Как информирахте гостите си за избора ви и как реагираха те?

✍️Написахме в поканата за сватбата, че не желаем цветя, а с парите искаме да подкрепим благотворителна кауза, избрана от нас. Преди самата сватба, разказахме на най-близките ни приятели, че ще дарим парите за кувьози. 🧚Всички ни подкрепиха в големия ден. 🙏Благодарни сме на всеки един, който се включи заедно с нас в каузата.👩‍🍼

  1. Чувствате ли колко благородно сте постъпили? Знаете ли какво щастие подарихте на българките като правите по-красива и по-щастлива бременността им? Знаете ли за ползите от кувьозите и рисковете да се родиш недоносен?

Чувстваме, че постъпихме правилно. Радваме се, че тези средства, събрани в най-щастливия ни ден, ще подарят щастие на най-малките герои и на техните родители. 😢Статистиката показва, че 1 от 10 бебчета се ражда недоносено. Това крие риск за живота и развитието на бебето. За щастие в днешно време медицината може да се погрижи за тези малки герои и да подпомогне нормалното им развитие. Знаем за ползите от кувьозите и за това, че те могат да спасят човешки живот. Знаем и за положението в българските държавни болници, особено в малките градове, където апаратурата липсва или е много остаряла. 🤗Щастливи сме, че ние и нашите приятели ще помогнем за нормалното развитие на всички тези малки съкровища, които се борят за живот всяка секунда. 🙏Надяваме се и други младоженци да последват нашия пример.❤️

Това е история, която те вече започнаха да пишат и да оставят примера си за идните поколения. Те са проактивни!

С тяхната подкрепа съвсем скоро ще успеем да направим следващото 11-то подред дарение за недоносените бебчета и да им дадем шанс да растат без увреждания, ЗАЩОТО всеки човек в този живот заслужава да 👆стане родител и 👆детето му да расте здраво!!!

100% парите от продажбата на книгата са за каузата, а всички решили да заменят цветята от своя празник за каузата получават 🎁бройки от книгата безплатно📚 като подарък за всички гости.

Даренията се събират по сметка в Банка Райфайзенбанк България; BG86RZBB91551007379705; Фондация „Кажи здравей на здравето“; Tитуляр: Десислава Николова. След направен превод пишете на страницата на Подари щастие и ще получите скрииншот от банковата сметка за потвърждение и информация каква е събраната сума към момента!

👆Защото благодарността и доверието за безценни и взаимни, защото светът е такъв какъвто сме ние!

🧚Ние от “Подари щастие” ти пожелаваме твоите мисли да привличат късмет, изобилие и благоденствие в твоя живот, както в живота на семейство Савови! ❤️

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: