Новото богатство по време на криза

В период на икономическа криза, висок ръст на инфлацията, пандемии, демографски срив в страната, всеки се опитва да намери златната среда, в която да инвестира и да се приобщи. Там където, парите не просто ще запазят стойност, а ще се мултиплицират… там където хората все още са човечни, отговорни, интелигентни, помагат си, проактивни са, не бягат от България, не мрънкат и не се оплакват… там където инвестициите остават напред във времето и носят здраве и благоденствие на нацията?! В днешното интервю ще се докоснем до света, мирогледа и богатството на изключително благородни и сърдечни българи.

Здравейте ! Ние сме Красимира и Георги , на 28 и 29 год от град Бургас ; Двойка сме от 6 год. а вече и семейство от месец. Аз работя в сферата на услугите за автомобили а съпруга ми в системата на МВР.

За проекта – „Десислава Николова – Подари щастие , разбрахме от социалните мрежи и след като решихме да имаме благотворителна кауза на сватбата си вместо цветя се запознахме с Деси от която получихме всички подробности за този уникален проект. Отностно книгата разбрахме отново от страничката на Деси в социалните мрежи. Виждахме колко млади хора помагат за каузата и книгата и как все повече и повече дарения се правят. Бяхме възхитени !

Много дълго време подготвяхме нашия ден ( може би около година ) и когато дойде момента да обсъдим каква да е нашата благотворителна кауза вместо цветя в сватбения ни ден , бяхме твърдо решени да е за някое детенце в нужда … но мислихме , гледахме , четохме , допитвахме се до всяка кауза която бяхме видяли и решихме че няма как да помогнем само на едно детенце и да пренебрегнем друго … За това твърдо решихме че искаме да помогнем на много дечица и техните родители именно с каузата на Деси ! Направихме този избор въпреки че все още нямаме детенце, но искахме да помогнем за една от най милите каузи а именно за недоносени дечица и техните родители , искаме болниците в страната ни да са оборудвани с всичко необходимо особенно в отделенията по неонатология за да има повече български деца !

След като избрахме каузата за нашия сватбен ден искахме да съобщим на всички наши гости, за това написахме отзад на поканите ни : Дори и за букети не мислете а за нашата кауза помогнете !
Отностно самата кауза в деня на сватбата ни , бяхме изработили рамка на която бяхме написали възможно най важите неща за каузата на Деси за да може всеки гост да се запознае и да разбере за нашия избор.


Всеки гост когато получи книжката си заедно с подаръчето ни и прочете каква е идеята на каузата беше възхитен и нямаше човек който да не ни поздрави за избора на каузата ! Получихме много хубави отзиви за самата книжка след събитието , което означаваше за нас че сме избрали най добрата кауза !


Надяваме се със сумата която събрахме на нашето тържество да помогнем за дарението в гр.Ловеч и на всяка жена която тепърва и предстои да стане майка.
❤️Чувстваме се щастливи от факта че ще помогнем не еднократно а за 👆години наред тъй като един кувьоз за съжаление ще се използва от много дечица , ние пожелаваме да има все по малко работа в отделенията по неонатология и да има много здрави и доносени български бебчета, щастливи родители и красиви и щастливи бремени жени !


Знаем за ползите на техниката „Кувьоз“ – когато едно бебе се роди преждевременно или има ниско тегло или заболяване се поставя в кувьоз. Тази техника осигурява постоянния приток на кислород, вентилация, обдишване ( при дихателни проблеми ) . Предпазва новороденото от инфекции с които трудно би се справила имунната система на бебето. Кувьозът е снабден с топлинни източници осигуряващи необходимата температура за новороденото; Распиратора е машина за обдишване която доставя затоплен и овлажнен въздух към белите дробове на бебето.
Раждането на недоносено дете крие рискове за неговия живот и точно заради това през първата годинка на отглеждането на недоносено детенце ежемесечно се посещават специалист педиатър, които следи здравето и двигателното и неврологично развитие на детето.
Надяваме се все повече болници да имат своите специалисти по неонатология и необходимата техника, все по малко недоносени българчета да се раждат , все повече български жени да имат една красива и щастлива бременност , все повече родители да имат радоста да прегърнат новотоденото си което да е здраво и да им носи поводи за щастие и усмивки !


🙏Искаме да изкажем благодарността си към родителите ни , близките ни , приятелите ни и колегите ни които бяха с нас в нашия най важен ден и помогнаха за нашата кауза да стане реалност ! Благодарим ви !❤️


🙏Благодарим на Деси за цялото отделено време в обяснения за каузата , за отговорите на хилядите ни въпроси , за възможноста да станем част от толкова красив проект , за възможноста да се докоснем до нея като човек и до книгата ! Деси ти си ангел ! Бъди здрава както ти така и цялото ти семейство , продължавай да помагаш на най малките същества в нашата държава – Ние сме до теб !❤️

📣Млади хора помагайте за такива каузи и за нашата България , трябва да бъдем пример за нашите деца и гордост за нашите родители и роднини !🥰

Знаем, че 100% парите от продажбата на книгата са за каузата, и както всички решили да заменят цветята от своя празник за каузата и ние получихме БЕЗПЛАТНО 🎁бройки от книгата като подарък за всички гости. 📚

💰Събраната сума преведохмепо сметка в Банка Райфайзенбанк България; BG86RZBB91551007379705; Фондация „Кажи здравей на здравето“; Tитуляр: Десислава Николова. След направен превод Деси ни изпрати скрииншот от банковата сметка за потвърждение и информация каква е събраната сума към момента и че нашата е получена!

🧚С много обич от ❤

❤️️семейство Чопаринови❤️

С подкрепата им ще направим 11-то и 12-то дарение за недоносените бебчета и ще им дадем шанс да растат без увреждания, ЗАЩОТО всеки човек в този живот заслужава да стане родител и детето му да расте здраво!!!

❤️Богатството е да имаш здрави деца! Те са нашето бъдеще!❤️ Инвестирай в бъдещето на здрава нация!👆

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: