Нещастие или щастие х 2

😔Колко често в живота искате да получите най-доброто и тайничко се надявате да е още по-хубаво отколкото очаквате? 👆Колко често помагате? А помагате ли за по-добър живот на обществото? А ако става въпрос за твоите деца или роднини? В това интервю ще прочетете история на младо семейство, което се отказва от нещо красиво в името на обществото! Те искат да има повече заченати и здраво родени бебчета и искат да има кувьози за всички недоносени бебчета! Ето кои са те:

1.Представете ни се накратко?
Ние сме Величка и Димитър Кьосеви, заедно сме от 4 години, живеем в гр. Варна. Аз съм специалист дигитален маркетинг за компания представител на професионална испанска козметика, а съпругът ми е архитект. Нашата сватбена приказка беше на 14.08.2022г. и беше изключително вълнуващо.

2.Как разбрахте за проекта „Десислава Николова – Подари щастие“? Какво знаехте за него и книгата „Щастлива и красива бременост като моята“, когато планирахте сватбата?
За проекта „Десислава Николова – Подари щастие“ разбрах от други булки в ❤️групата Моята сватба Препоръки от булки ❤️и веднага ме грабна идеята. Преди това нямах информация за проекта и каузата.


3.Как направихте този избор вместо цветя да подарите щастие за кувьози? Какво ви накара?
Още преди това бяхме решили да заменим цветята с някаква кауза, но все още нямахме идея каква да бъде тя. Щом научихме за проекта Подари щастие и книгата Щастлива и красива бременност като моята, веднага решихме, че това е нашата кауза, тъй като и аз самата в момента съм бременна и тази тема ни е доста актуална. А книгата щеше да е и идеален подарък, както за мен, така и за нежната половина от нашите гости. Нямахме и предвидени други малки подаръци за гостите ни, тъй като смятаме, че това са излишни вещи които събират прах на някой рафт известно време или биват захвърлени почти веднага след сватбата.

4.Как информирахте гостите си за избора ви и как реагираха те?
Вече бяхме разпратили поканите за сватбата ни, така че се свързахме с всички гости няколко дни преди сватбата. Когато им разказахме за идеята да имаме кауза вместо цветя, всички я приеха много добре и ни поздравиха за избора. Аз самата никога не подарявам цветя или ако подаря то винаги са в саксия, защото ми е жал за това че бързо увяхват и не оставят спомен. В деня на сватбата още веднъж се убедихме, че сме взели правилно решение, когато като пристигнахме в ресторанта там стоеше една купчина захвърлени цветя от сватбата предната вечер, които младоженците дори не си бяха взели (за съжаление не се сетих да снимам, но беше грозна картинка).

5.Чувствате ли колко благородно сте постъпили? Знаете ли какво щастие подарихте на българките като правите по-щастлива и по-красива бременността им? Знаете ли за ползите от кувьозите и рисковете да се родиш недоносен?
Щастливи сме, че избрахме да имаме кауза вместо цветя, вярваме че книгата ще бъде интересна и полезна на всички момичета, бъдещи майки. Благодарим и на всички наши близки и приятели, че ни подкрепиха и с радост се включиха в каузата. Надяваме се, че с нашата подкрепа ще помогнем за по-бързото закупуване и на следващия кувьоз, който пък да бъде от полза и да помогне на неденосени бебенца да се преборят и порастнат достатъчно, така че да се справят самички извън кувьоза. Знаем за ползите от кувьозите и колко стара и неработеща е техниката в някои болници и се радваме, че има добри хора като вас, които помагат за обновяването им.
Надяваме се недоносените бебенца да са все по-малко и да не ни се налага да разбираме от първо лице за ползите от кувьозите, но въпреки това знаем, че тази техника спасява животи и дава надежда при едно преждевременно раждане.
Благодарим на Деси за бързата реакция с изпращането на книжките буквално дни преди сватбата ни и че имахме възможността да сме част от този проект. Ние ще продължим да разпространяваме информация за каузата, за да може повече хора да научат за доброто дело и да предадат нататък.

С тази своя жертва да се откажат от толкова красиви цветя и решение да подарят на гостите си книгата за бременност, те допринесоха да се плати 11-тото дарение. С тяхната финансова подкрепа по-бързо закупихме техниката за недоносени бебчета за град Ловеч.

👆100% парите от продажбата на книгата и направените дарения са за каузата, и всички решили да заменят цветята от своя празник за каузата получават 🎁 БЕЗПЛАТНО бройки от книгата като подарък за всички гости.

Набирателната сметка е в Банка Райфайзенбанк България; 💰BG86RZBB91551007379705; Фондация „Кажи здравей на здравето“; Tитуляр: Десислава Николова. След направен превод Получавате скрииншот от банковата сметка за потвърждение и информация каква е събраната сума към момента!

⏰Включи се и ти още сега като разкажеш и споделиш добрия пример! Защото всеки заслужава да чуе най-сладките думички ма-ма, та-та и да го гушнат две протягащи се, нежни ръчички! 👶Всеки заслужава да стане родител и да е здраво детето му! Вече доказахме за тези 6 години, че можем да си помогнем сами и българите сме задружен, велик народ!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: