Манифестираш ли или протестираш?

Да, може би и за теб е по-лесно е да се съмняваш в успеха на някой, по-лесно е да го подценяваш, по-лесно е да неглижираш и да скролнеш към следващия имейл, новина, снимка, събитие, защото имаш нещо “по-важно” и “по-интересно”… и да, по-лесното избраха да направят много хора, които потърсих за подкрепа и се надявах да бъдат мои съмишленици по пътя към реализирането на благотворителен проект „Подари Щастие”.

Да, и аз се съмнявах и съмненията за достигането на целта да закупя поне 1 кувьоз с парите от продажбата на авторкста ми книга „Щастлива и красива бременност като моята“ се увеличаваха, с увеличаването на броя на затворените врати, на които почуках. Но аз обичах тази моя книга, това мое дете, аз вярвах, че нейната стойност е много повече от 12 лв, защото освен кувьози планирах да допринеса да има повече заченати бебчета…виждах и чувствах как тази, моя книга носи надежда и дарява живот и затова продължавах… чудех се как е възмножно да подминеш благотворителност, която със 100% от приходите закупува кувьози и дава шанс на нашите дечица да се развият като пълноценни личности без увреждания?! Чудех се как живеем в материално изобилие, а в болниците лекарите избират, кое бебе да бъде поставено в кувьоз, защото няма достатъчно, а всяко 4-то бебче се ражда недоносено….чудех се как е възможно толкова двойки да имат репродуктивни проблеми и как може да им се помогне…чудех се и продължавах да търся подкрепа!

Продължавах да правя срещи, да изпращам имейли, да ходя на събитие за личностно развитие, защото вярвах, че с развитието на мен самата ще намеря и път как да издам книгата си и тя да генерира приходи за реализирането на „Подари щастие“! Именно едно такова събитие се запознах с нея на живо. Тя беше известна, успяла, хората й се възхищаваха и бяха благодарни как е променила техните съдби…а аз бях малка, плаха, неуверена, но ентусиазирана и вярваща в стойността на книгата си и идеята си!

Тя беше Наталия Кобилкина и тя беше от първите подали ми ръка, подкрепяща и мотивираща да продължа, защото има смисъл и тя е сигурна, че целта ми е постижима! А тогава ми беше трудно и когато ти е трудно си като „удавник за сламка“ за всяка дума и покрепа, ей така защото искаш и чувстваш, че трябва да бъдеш упорит, защото трудния път е сладък и ако беше много лесно, нямаше да съм единствената в България с такава книга и такава цел! Ей този удавник, ей тази глуха жаба за неподкрепящите ме и съмняващите се в идетя ми бях аз!

И ето 6 години по-късно резултатите говорят за силата на нейните събития и за силата на моята манифестация:

❤️ 3 тиража на 5000 броя книгата „Щастлива и красива бременност като моята“

❤️ 12 дарения в болници на кувьози и техника за недоносени бебчета

❤️ над 5000 заченати бебчета

❤️ над 150 000 лв събрани от продажбата на книгата „Щастлива и красива бременност като моята“

❤️ хиляди бебчета ползвали и ще ползват техниката в следващите поне 20 години

Тя подаде ръка в най-важния момент, а можеше и да ме откаже!

И ето след 6 години, тя ме покани да бъда живия пример за манифестация на практика на събитието й „Манифестирай на 100%“ с над 250 госта…можеш ли да калкулираш цялата финансов приход за държавата и обществото ни до момента и този, които ще се генерира след събитието?

Това са ситуациите, в които започваш да оценяваш още повече и хората и подкрепа им! 🙏Благодаря на ❤️Наталия Кобилкина и екипът ❤️за подкрепата към 👉дарителската сметка Банка Райфайзенбанк България; BG86RZBB91551007379705; Фондация „Кажи здравей на здравето“; Tитуляр: Десислава Николова!

Ела в семейството на Подари щастие! Включи се и ти в следващото 13-то дарение за закупуване на кувьози и специализирана медицинска апаратура за недоносени бебчета!

**** Целта е да оборудваме всички отделения по цялата страна!*****

А ти подкрепяш ли хубавите идеи или съмнението стиска гърлото ти?

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: