Стъпки напред и нагоре

И днес лошите новини продължават да ни заливат от всякъде – катастрофи, пожари, смърт, убийства, трагедии с деца… мъка, болка, страдания, кошмари, сълзи в очите на толкова много родители, сковани сърца и души от неволи и тежки съдби! И се питаш – в какъв свят живеем, на къде отива, какво бъдеще има за нас, а какво бъдеще има за децата ни?! Питаш и се молиш да си добре, не смееш да надигнеш глава да помечтаеш за сбъдване на идеите и целите ти…а позитивното и да го попаднеш на него, не му вярваш, че е истина. Как да му повярваш на хубавото и как да се радваш на някоя добра новина, сред такава реалност?! Точно сега ще разбереш, че само ти – човекът като живо същество из между всички живи, имаш право на избор как да реагираш след като получиш някакъв „стимул“. Има новини и новини, има хора и хора, има събития и събития…има реалност, която сам избираш и сам създаваш! Това интервю е за стъпки напред и нагоре на специално, младо семейство, което взема осъзнати избори и решения! А какво ги прави специални, ще разберете в следващите редове:

„Казвам се Иванела, на 24 години, от град Габрово и съм счетоводител. Мъжът ми се казва Георги, на 25 години от град Ракитово и е пожарникар. Заедно сме от 5 години и от 26.08.2023 официално сме семейство.

За проекта Подари щастие разбрахме от социалните мрежи, а в последствие за огромна наша изненада се оказа, че Георги е и колега на Десислава Николова, което още повече ни доказа, че съдбата си знае работата и сме направили правилния избор. Дори от социалните мрежи си личи сърцето, което влага Десислава Николова и това, че гори в каузата и успява да зарази и предаде нататък доброто.

А как решихме да заменим цветята в сватбения си ден за кауза ли? Какво по-хубаво от това да започнем съвместния си живот с едно добро дело. От самото начало нямаше две мнения по въпроса и единодушно решихме, че е безсмислено да получаваме цветя, които няма да издържат във времето, а доброто е заразно, ражда добро и само може да расте във времето. Оставаше само да изберем каузата, която да подкрепим. Бяхме сигурни, че ще е такава, която помага на българските деца, а кувьозът дава живот. Мисълта, че нечий човешки живот може да бъде спасен с наша помощ ни накара да бъдем сигурни, че това е каузата.

Гостите бяха информирани чрез поканата, като там ясно пишеше и конкретната кауза, която подкрепят заедно с нас и може би точно конкретиката ги накара да повярват така силно в каузата и нямаше гост, който да не се е включил, за което сме истински щастливи.

ПАРИ ЗА ЦВЕТЯ НЕ ХАРЧЕТЕ, А В БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА НИ КАУЗА СЕ ВКЛЮЧЕТЕ И НЕКА ЗАЕДНО ПОДКРЕПИМ МИСИЯТА НА ДЕСИСЛАВА НИКОЛОВА – „ПОДАРИ ЩАСТИЕ“ И ДАДЕМ ШАНС ЗА ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ НА СТОТИЦИ НЕДОНОСЕНИ БЕБЕТА ЧРЕЗ ЗАКУПУВАНЕ НА КУВЬОЗИ И СПЕЦИАЛНА АПАРАТУРА

Чувството да знаеш, че си допринесъл за нещо толкова благородно е неповторимо. Мога само да си представя какво им е на семействата, които преминават през това и надеждата, която дава кувьозът точно да тези семейства е безценна. Радваме се, че сме част от това и се надяваме и други двойки да подкрепят каузата.“

Това семейство е специално, защото създава чрез своето дело и пример една по-добра реалност и дава надежда, че И от нас зависи!

Те получиха бройки от книгата „Щастлива и красива бременност като моята“ и пожелаха на десетки двойки да имат благословията да бъдат родители на най-прекрасните бебчета – техните! Събраната сума преведоха към дарителската сметка Банка Райфайзенбанк България; BG86RZBB91551007379705; Фондация „Кажи здравей на здравето“; Tитуляр: Десислава Николова!

Ела в семейството на Подари щастие! Включи се и ти в следващото 14-то дарение за закупуване на кувьози и специализирана медицинска апаратура за недоносени бебчета!

Продължаваме докато закупум апаратура за всяко неонатологично отделение, във всяка държавна болница в нашата България!

С тяхната подкрепа проекта е още една стъпка напред и нагоре!

Помощта ти има значение, включи се и ти!

Вашият коментар