Измама или реалност

Ех, колко хубаво да е пъстро, цветно, интересно и слънчево, да сме винаги в настроение, енергични, ведри, подкрепящи и разбиращи се…да общуваме с лекота, да сме приятелски настроение и да вярваме, че всяка ситуация има решение, да вярваме, че утрешния ден ще е още по-хубав от днешния и че животът ни е подготвил 10 пъти повече сбъднати мечти, отколкото ние самите си позволяваме да искаме…а дали има такъв свят наистина? Нека ти разкажа една история по действителен случай и прецени дали е измама или реалност.

Те са семейство Анчеви от гр. Панагюрище и наскоро се състоя тяхната вълшебна сватба. Ей, така в Подари щастие се срещаме и намираме все хора, на които им се случват вълшебства…много лигаво и невъзможно ли ти звучи или просто светът представен по телевизията е коренно различен, или просто финната ти настройка е на други честоти? Е ако все пак ти е любопитно да разбереш за другата страна на реалността, можеш да продължиш да четеш.

Семейство Анчеви са разбрали за Подари щастие година по-рано на сватбата на близки приятели, а по-подробно се запознаха с мен от фейсбук групата „Моята сватба. Препоръки от булки“ и както казват те – „след един невероятно-пълноценен разговор с Деси💕 направихме този избор, да заменим цветята в сватбения ден за каузата за закупуване на кувьози и специализирана апаратура, тъй като масово се купуват букети, цветя на такъв тип мероприятия и се хвърлят едни луди пари, които след това отиват в коша. Решихме да подкрепим каузата тъй като искахме вместо да се фокусираме само върху нашето щастие в този ден да направим нещо по-голямо и значимо като подкрепим инициативата. Информирахме всички гости чрез специално направена от нас допълнителна картичка/покана и в интерес на истината всички гости бяха много заинтересовани и се включиха към каузата ни.
Чувстваме се изключително щастливи и горди че сме част от тази кауза 💕

И точно като с вълшебство, вървим по този път и с тяхната финансова подкрепа, сме с много крачки напред към целта да осигурим кувьози и специализирана, медицинска апаратура за недоносени бебчета във всяка държавна болница в цяла България. До момента направихме 13 дарения и снимките са от болниците, които вече обгрижват най-малките герои, за да имат шанс да живеят пълноценен живот, а техните родители да им се радват с цяло сърце!

Всички пари събрани по дарителската сметка Банка Райфайзенбанк България; BG86RZBB91551007379705; Фондация „Кажи здравей на здравето“; Tитуляр: Десислава Николова се използват на 100% за каузата, без комисионни!

Нека добрият пример долети до повече домове и семейства, нека им донесе повече вяра и да усетят, че изборът за нашата реалност е лична отговорност! А към семейство Анчеви, изпращам огромни благодарности и нека добрината им се връща многократно във всяко едно дело, а у дома да им е хармонично и с весел детски смях, игри и забава със здрави, умни и добри дечица! Да бъде!

Подкрепи ни и ти, разкажи, сподели, включи се и получи безплатно бройки от книгата „Щастлива и красива бременност като моята“ като подарък за твоите гости, а ние ще закупим следващия кувьоз.

Вашият коментар