Кой ще ни спаси?

😔Краят ли наближава? Тъмнината ли ще надделее над светлината? Колко още ни остава? 👊За какво си заслужава да живеем и как да изживеем това време? Какво искаме да помнят за нас? 🤱Има ли смисъл да оставяме нещо за децата си, ако утрото не е сигурно?

👆В такива времена се създават силни хора, хора с характер, ясни ценности и нагласа за живота. Силните хора правят от тежките времена – леки. ☀️Такива са и те – Маги и Васко. ❤️Представям Ви тези млади българи със силен дух и непоклатим пример. Тя е взискателна и отговорна, проучвала е десетки каузи и …. ето какво ни сподели…

 1. Представете ни се накратко.
  👉Ние сме Магдалена и Васил, заедно сме от 7 години, като през 2021г. решихме да узаконим връзката си. Родени сме в китното градче Силистра, но живеем в гр. София.
 2. Как разбрахте за проекта „Десислава Николова-Подари щастие“? Какво знаехте за него и книгата „Щастлива и красива бременност като моята“, когато планирахте сватбата си?
  👉За проекта „Десислава Николова-Подари щастие“ научихме съвсем случайно от интернет пространството. Преди сватбата не бяхме попадали на тази благотворителна инициатива. Парите, от нашата сватба бяха събрани, с кауза за недоносените бебчета. След като ги събрахме мина време докато решим на коя от каузите за недоносени бебета ще дарим. И така попаднахме на страницата във ФБ, и след като разгледах наличната информация, останах доста ❤️очарована. Страхотно е да виждаш, как един човек, безкористно подпомага бъдещето на нашите деца. Често казано, за книгата „Щастлива и красива бременност като моята“ не бях чувала. Но след като я прочетох, останах впечатлена колко сърце е вложено в нея. ❤
 3. Как направихте този избор вместо цветя да подарите щастие за кувьози? Какво ви накара?
  👉Към каузата да се подкрепят недоносени бебета, нашето семейство има специално отношение от доста години. Това е нашата любима благотворителна кауза, която се стараем всяка година да я подкрепим.
  Още преди да решим, кога ще е сватбата знаехме, че искаме вместо цветя да подкрепим недоносените бебенца. Защото цветята са красиви, но увяхват…А радостта в детските очи ще остане завинаги!
 4. Как информирахте гостите си за избора ви и как реагираха те?
  👉Гостите бяха информирани с текст към поканата за сватбата. Всички реагираха позитивно и се съобразиха с нашата молба, за което им благодарим много, т.к. това не е само наш, а и техен принос.
 5. Чувствате ли колко благородно сте постъпили? Знаете ли какво щастие подарихте на българките като правите по-красива и по-щастлива бременността им? Знаете ли за ползите от кувьозите и рисковете да се родиш недоносен?
  👉Не мислим, че постъпката ни е благородна, а правилна. Т.к. е много по добре тези средства да отидат за подобна кауза, отколкото за цветя, на които дори нямаш време да се порадваш. Дарението за недоносени бебета е и дарение за техните родители и нашето бъдеще. Повечето от нас знаят, какво е състоянието на държавните болници в страната. Едни от най-ощетените отделения са именно тези за недоносени бебета. Какво по хубаво от това да помогнеш на малките борбени мъници, изправени да се борят с несправедливостите в живота още с първата глътка въздух.
  Кувьозът е част от вълшебството с помощата, на което много недоносени бебчета радват своите родители, въпреки преждевремената си поява на този свят. ❤️
Да си жив и здрав = безценно

☝️Всеки, който желае да допринесе да има ☀️повече здрави българчета, може се включи като разкаже на близки и познати, като закупи книгата (100% парите от продажбата са за каузата)
или да направи дарение по банковата сметка: 👉Банка Райфайзенбанк България; BG86RZBB91551007379705; Фондация „Кажи здравей на здравето“; Tитуляр: Десислава Николова

Виждате кислородна палатка, пулсоксиметър, билирубинометър и перфузор

📣Включи се и ти – разкажи или просто сподели примера на добрите дела, защото бъдещето на нашите деца е в нашите ръце!!!

🍀Събираме средства за следващо 11 дарение на техника за недоносени бебчета в град Ловеч, за да имат шанс да се развият като 👆пълноценни личности БЕЗ УВРЕЖДАНИЯ!!!❤️

Всеки заслужава да има това щастие!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: